Over AGO

Welkom op de website van AGO Occasions. AGO is de afkorting van “Auto Groothandel Oussoren”. AGO is in de jaren negentig van de vorige eeuw in Woerden opgericht door Eric Oussoren. Na enige jaren was uitbreiding van de huisvesting noodzakelijk en werd er in 1998 verhuisd naar onze huidige locatie in Alphen aan de Rijn.

Als garagebedrijf zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bedrijfswagens in alle uitvoeringen.Zo kunt u bij ons terecht voor een enkele of dubbelecabinebus alsmede koelwagens,pick-ups,grote of kleine bestelwagens. Voordat de bussen de verkoop in gaan worden ze eerst uitgebreid getest en ondergaan ze een technische keuring.
Zodoende zijn wij exact op de hoogte van de technische staat van elke bestelbus die wij verkopen.

Door onze jarenlange ervaring en connecties hebben wij een sterk netwerk opgebouwd, hierdoor hebben wij een snel wisselende voorraad. Wij betrekken onze auto’s voornamelijk van officiële merkdealers en leasemaatschappijen. Tevens kunt u bij ons terecht voor eventuele inruil van uw huidige auto.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en proefrit met de auto van uw keuze. Wij werken op afspraak, bel ons eerst even zodat wij aanwezig kunnen zijn om u te woord te staan.